Navigacija
Viber X logo

Stipendije za Ljetnu akademiju Univerziteta u Beču

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

U organizaciji Univerziteta u Beču u periodu od 15. jula do 12. avgusta 2017. godine biće održana ljetna škola „Evropske i međunarodne studije 2017“ . Tim povodom, rotari klubovi iz Austrije za studente iz Bosne i Hercegovine obezbjeđuju dvije stipendije. Cijena kurseva Ljetne akademije iznosi 1.800 evra, a studenti bi plaćali  20% od navede cijene.

Rok za prijavu je: 18. februar 2017. godine (ne do roka navedenog u Aplikaciji, jer do tada sve prijave već moraju biti dostavljene u Beč).

Prijavu sa potrebnim dokumentima poslati na adresu: doc. dr Amira Žmirić, Ekonomski fakultet Banja Luka, Majke Jugovića 4, 78000 Banja Luka.

Prilikom prijave potrebno je priložiti: popunjen formular za prijavu (Application Form – u Prilogu);  motivaciono pismo; preporuku; uvjerenje o položenim ispitima sa prosjekom ocjena; potvrdu o poznavanju engleskog jezika i dvije fotografije (format kao za pasoš).

Aplikacioni obrazac, kao i program Ljetne škole možete pronaći  u prilogu. Više informacija na internet stranici: http://shs.univie.ac.at.

SummerSchool_ApplicationForm_2017

SummerSchool_Brochure_2017

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6159/vienna-banner-cut.png