Navigacija
Viber X logo

Informacija sa sjednice Proširenog kolegijuma Univerziteta u Banjoj Luci održane 24.3.2017. godine

Sjednice Prošireni kolegijumUniverzitet u Banjoj Luci

Prošireni kolegijum Univerziteta u Banjoj Luci na sjednici održanoj 24.3.2017. godine, razmatrao je, prihvatio i uputio Upravnom odboru Izvještaj o finansijskom poslovanju Univerziteta u Banjoj Luci za 2016. godinu.

Na istoj sjednici razmatrano je i Uputstvo za navođenje afilijacije akademskog osoblja Univerziteta u Banjoj Luci, te su data tražena pojašnjenja u vezi sa njim.

Takođe, članovi Proširenog kolegijuma su informisani sa aktivnostima u vezi sa Danom otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci koji će biti organizovan 25. aprila u okviru manifestacije „Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci.

Prorektor za nastavu i studentska pitanja prof. dr Strain Posavljak upoznao je prisutne sa zaključcima sa sastanak Komiteta za osiguranje kvaliteta, a u vezi sa reakreditacijom Univerziteta u Banjoj Luci koja predstoji u 2018. godini.

Prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju je pozvala dekane da, u skladu sa Zaključkom Upravnog odbora,  dostave podatke o sporazumima i ugovorima o saradnji koje su fakulteti zaključili kako bi se napravio pregled stanja postojećih ugovora na nivou Univerziteta. Prorektorica je takođe upoznala prisutne da će im u narednom periodu biti dostavljeni  upitnici na temu internacionalizacije na Univerzitetu u Banjoj Luci u cilju prikupljanja podataka o mogućnostima i zainterovanosti fakulteta za kurseve engleskog jezika i izvođenje određenih studijskih programa na ovom jeziku.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6376/large_uni-3.jpg