Navigacija
Viber X logo

Poziv na učešće na Youth Speak Forumu 1. aprila u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Lokalna kancelarija AIESEC u Banjoj Luci poziva sve studente Univerziteta u Banjoj Luci, te sve mlade na ovogodišnji Youth Speak Forum. Forum se održava 1. aprila, sa početkom u 9.00 časova, na  Ekonomskom fakultetu.

Youth Speak Forum je najveći omladinski forum na svijetu i održava se u preko 100 zemalja svijetu u organizaciji  AIESEC. Tema Youth Speak Foruma jesu “Ciljevi održivog razvoja”, te kako mladi ljudi mogu doprinijeti njihovom ispunjenju u našoj državi. 

O  “Ciljevima održivog razvoja” saznaj više na: http://bit.ly/1U4SsJQ.
Youth Speak Forum je prostor za mlade da iskažu svoje mišljenje o aktuelnim problemima kroz diskusiju  i ponude svoje viđenje rješenja problema kroz kreiranje ideja za projekte.

Delegati foruma će imati priliku da učestvuju u radionicama Ujedinjenih nacija, Ernst&Young kompanije i NLP Energy House. U okviru radionica učesnici će raditi na prezentacionim vještinama, timskom radu, postavljanju ciljeva i komunikaciji, te pisanju projekata kao neophodnim vještinama za buduće profesionalno napredovanje.

Poseban dio Youth Speak Foruma će biti inspiracioni govori Cambridge centra, dr Nenada Novakovića, direktora Narodnog pozorišta RS i direktora BLC, a tu su i ostali prijatelji i partneri  koji su pružili podršku ovom forumu, kao što su Univerzitet u Banjoj Luci, Studentski savez Pravnog fakulteta, te drugi.

Takođe, delegati će se upoznati i sa radom AIESEC kao najveće omladinske organizacije na svijetu te prilikama koje ova organizacija pruža mladim ljudima poput stručnih i volonterskih praksi u 126 zemalja. 

Svi delegati dobijaju certifikat o učešću na Youth Speak Forumu.
Stoga iskoristite priliku i krenite na vaše lidersko putovanje tako što ćete aplicirati za učešće na Youth Speak Forumu u Banjoj Luci na sljedećem linku bit.ly/BANJALUKA2017.

Ukoliko imate pitanja slobodno nam se obratite na  youthspeakforum.bl@gmail.com.
Za više informacija posjetite našu FB stranicu https://www.facebook.com/YouthSpeakBiH/ te stranicu AIESEC u Bosni i Hercegovini https://www.facebook.com/aiesec.bih 
FB event  https://www.facebook.com/events/418314168518647/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6349/YSF-2017-FB-COVER-_1_.jpg