Navigacija
Viber X logo

Radionice u okviru „Dana studenata UNIBL“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Za sve one željne dodatnog znanja i sticanja novih vještina organizatori „Dana studenata Univerziteta u Banjoj Luci“ pripremili su  radionice iz oblasti  liderstva, di-džejinga i grafita. Radionice  su počele sa radom na dan otvaranja manifestacije, a trajaće do 26. aprila.

Radionice iz oblasti liderstva vode: Ilija Trninić, izvršni direktor Instituta za razvoj mladih i zajednice Perpetuum mobile Banja Luka, Nemanja Kovačević, šef kabineta ministra za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srpske te Milan Grubor, šef kabineta gradonačelnika Grada Banja Luka.

Nemanja i Milan svoje karijere započeli su graditi u studentskim danima kao studentski lideri. Nemanja je osnivač Studentske organizacije na Fakultetu političkih nauka, a Milan jedan od osnivača Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci i njegov prvi predsjednik. Ilija Trninić već dugi niz godina uspješno rukovodi Institutom Perpetuum mobile a zavidno iskustvo ima u oblasti pisanja projekata, zagovaranja i lobiranja. Učestvovao je na brojnim seminarima, konferencijama, rukovodio velikim projektima.

Studenti – učesnici radionice  di-džejing, imaju priliku da  sa di-džejevima koji su zaduženi  za dobru atmosferu tokom Sportskih igara,  nauče osnove ovog ,,zanata“ i da se sami okušaju kao di-džejevi.

Nešto novo imaće priliku da nauče naši studenti i o grafitima. Na istoimenoj radionici odabrani učesnici  uz asistenciju ,,strit-art“ umjetnika  oslikavaju  mural Univerziteta na Univerzitetskoj sportskoj dvorani koji bi trebao biti otkriven 28. aprila.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6457/cetvrta__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6457/treca__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6457/druga__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6457/Prva__2_.jpg