Navigacija
Viber X logo

Studentima Šumarskog i Ekonomskog fakulteta prva tri mjesta na takmičenju za najbolji poslovni plan

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na takmičenju za najbolji poslovi plan koje je organizovala Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS ), prvo mjesto osvojio je student Šumarskog fakulteta Univerziteta u Banjoj  Luci Rajko Kecman. Drugo mjesto pripalo je Tatjani Kuruzović studentu Ekonomskog fakulteta, dok je treće mjesto zauzela Jelica Rastoka, takođe student Ekonomskog fakulteta UNIBL.

Pomenuto takmičenje organizovano je u sklopu radionice „Testiranje poslovne ideje preduzetnika - izrada poslovnog plana“ namijenjene studentima do navršenih 30 godina koji žele savladati proces poslovnog planiranja, kao i strukturu i sadržaj poslovnog plana.

Učesnici radionice održane u martu ove godine imali su rok od mjesec  dana da stečena znanja iz preduzetništva pretoče u vlastitu verziju poslovnog plana, nakon čega je stručna komisija RARS-a  izvršila bodovanje pristiglih biznis planova i odredila pobjednike.

Sa pobjednicima   radionice „Testiranje poslovne ideje preduzetnika – izrada poslovnog plana“  RARS će uskoro potpisati ugovore, te će im biti uručene nagrade  koje podrazumijevaju dobijanje novčanih sredstava za realizaciju i pokretanje poslovne aktivnosti definisane biznis planom.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6704/imamideju.jpg