Navigacija
Viber X logo

Studentsko šahovsko prvenstvo

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Centar za unaprjeđenje i razvoj šaha „GAMBIT” & Studentska organizacija Mašinskog fakulteta povodom 46 godina postojanja i rada Mašinskog fakulteta u Banjoj Luci organizuju Studentsko šahovsko prvenstvo „Mašinstvo OPEN 2017”. 

Domaćin takmičenja je Mašinski fakultet koji ima veoma bogatu tradiciju sjajnih studentskih rezultata u šahu, kako na ekipnim tako i na pojedinačnim takmičenjima, tako da će ova šahovska manifestacija sigurno doprinijeti još većoj popularizaciji šahovskog sporta među studentima.

Takmičenje će biti održano na Mašinskom fakultetu u Banjoj Luci 25. novembra 2017. godine (subota) sa početkom u 10 sati. Pravo nastupa imaju studenti svih ciklusa svih Univerziteta i fakulteta u Banjoj Luci koji se prijave najkasnije do 23. novembra putem sajta www.chessgambit.net ili putem telefona 065/961-971 viber/sms.

Biće odigrano ukupno 9 kola po Švajcarskom sistemu uz kompjutersko parovanje sa programom Swiss-Manager i rezultatima uživo na www.chess-results.com, uz tempo igre od 10 minuta po igraču za cijelu partiju. Organizatori obezbjeđuju šahovske garniture i satove. Kotizacija za učešće se ne naplaćuje.

Svi učesnici dobijaju na poklon šahovsku knjigu i zahvalnicu za učešće a tri prvoplasirana takmičara pehare. 

Organizatori će obezbjediti i specijalne nagrade iznenađenja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakte:
Nemanja Šipka – predsjednik „GAMBIT-a” – 065/961-971
Zoran Grahovac – predsjednik „STORM-a” – 066/946-126

PRIJAVA za učešće treba da sadrži sljedeće podatke:
Ime i prezime
Naziv Univerziteta/fakulteta
e-pošta adresu
Kontakt telefon

i možete je poslati putem KONTAKT obrasca ili putem telefona 065/961-971 viber/sms.
https://chessgambit.net/index.php/kutak-za-sahiste/najave/160-studentsko-sahovsko-prvenstvo-masinstvo-open-2017-bice-odrzano-25-novembra
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7128/sah-ilustracija.jpg