Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na radionici

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Medicinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, u okviru projekta sufinansiranog od strane Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, organizuje radionicu na temu ''Sinteza i primjena nanočestica zlata u stomatologiji, medicini i industrijskom sektoru– transfer naučnih saznanja iz laboratorije u praktičnu primjenu“.

Radionica će se održati 27. aprila 2018. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci, u amfiteatru Studijskog programa stomatologija, Kampus Univerzitet u Banjoj Luci, Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, 78 000 Banja Luka sa početkom u 10 časova. 

Radionica predstavlja jednu u nizu aktivnosti koje se sprovode u okviru velikog međunarodnog EUREKA projekta „Production of multifunctional Au nanoparticles and development of appropriate characterization techniques (PRO-NANO)“, podržanog od strane Evropske Unije.  

Cilj je doprinijeti razvoju i unapređenju transfera znanja i tehnologija iz naučnog u industrijski sektor, te predstaviti zainteresovanim istraživačima, inovatorima i privrednicima praktične aspekte razvoja inovacija i transfera tehnologija i znanja, te ih na taj način podstaći na aktivniji angažman u ovom polju. 
U tom kontekstu, radionica će okupiti istraživače sa Univerziteta u Banjoj Luci, doktore medicine i stomatologije, privrednike, predstavnike Privredne komore Republike Srpske, predstavnike Saveza inovatora Republike Srpske, nadležnih ministarstava, te druge zainteresovane aktere, kako bi se razmjenila iskustva u ovoj oblasti i iscrtali mogući pravci adresiranja gore navedenih tema. 

Prijave: 
Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresovane da potvrde učešće najkasnije do 23. aprila 2018. godine putem e-pošte: valentina.veselinovic@med.unibl.org
ili putem telefona +387 (0) 65 980 220.
Pogram radionice možete pogledati ovdje.

Kontakt osoba:
Doc. dr Valentina Veselinović,
Medicinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci
Koordinator projekta 
Mob: +387 (0) 65 980 220
E-pošta: valentina.veselinovic@unibl.org

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7567/image.png