Navigacija
Viber X logo

Predavanje Filipa Manje

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Konfucijev institut Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Medicinskim fakutetom UNIBL, 24 aprila 2018. godine u 18 časova organizuje predavanje Filipa Manje o tradicionalnoj kineskoj medicini.

Predavanje pod nazivom „Šta stvarno može kineska medicina?“ biće održano u  amfiteatru Medicinskog fakulteta UNIBL (Save Mrkalja broj 14), a ulaz je besplatan.

Na predavanju „Šta stvarno može kineska medicina?“ Filip Manja će predstaviti ukratko teoriju i istorijat kineske medicine i prisutne upoznati sa pojedinačnim metodama koje se u njoj koriste – akupunkturom, herbalnom medicinom, tuina masažom, terapijom vakumskim čašama, guašom, moksom, itd.

Govoriće o praktičnoj primjeni u tretmanima i podijeliće sa vama ono najbolje iz kineske medicinske prakse u Kini i na Zapadu.

Filip Manja je ljekar kineske medicine. Diplomirao je kineski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu i već se za vrijeme studija zainteresovao za tradicionalnu kinesku medicinu. Nakon toga je u Kini diplomirao na osnovnim studijama kineske medicine (petogodišnji program).

Obučavao se na polju akupunkture, fitoterapije, tuina masaže, itd. kod velikih učitelja poput majstora Duan Zhilianga i Andrew Nugent-Heada i u kineskim bolnicama, prateći desetine ljekara kineske medicine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7561/filip-manja.jpg