Navigacija
Viber X logo

U petak ''Dan otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci''

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

''Dan otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci'' za oko 2.000 maturanta iz najvećih lokalnih zajednica Republike Srpske, biće organizovan 19. aprila 2019. godine od 12.00 časova.

Osim plenarnog predstavljanja Univerziteta od strane rektora prof. dr Radoslava Gajanina i predstavnika Studentskog parlamenta, predviđeno je da maturanti  u grupama posjete fakultete za koje su zainteresovani, gdje će biti upoznati sa osnovnim informacijama o studijskim programima, načinu upisa, polaganju prijemnih ispita, izvođenju nastave, kao i studentskom životu. Plenarno obraćanje je zakazano u Univerzitetskoj sportskoj dvorani u Univerzitetskom gradu.

Ova aktivnost se organizuje u sklopu ''Dana studenata Univerziteta u Banjoj Luci'' koji traju od 14. do 24. aprila 2019. godine, a riječ je o jednom od najvećih studentskih projekata u Republici Srpskoj u ovoj  godini.

Tokom ove manifestacije studenti Univerziteta u Banjoj Luci, imaju priliku da učestvuju u kulturnim, sportskim, edukativnim i zabavnim dešavanjima ovog aprila.

Cilj ovog događaja je promocija studenata i studentskog života, kako na Univerzitetu, tako i u samom gradu na Vrbasu.

Organizator je Studentski parlament uz podršku Univerziteta Banjoj Luci.

Program manifestacije ''Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci'' dostupan je na ovom linku.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8794/%D0%B4%D0%B0%D0%BD_%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0__2_.jpg