Navigacija
Viber X logo

Sporazum o saradnji Univerziteta u Banjoj Luci i „Addiko“ banke

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci i „Addiko Bank“ ad Banja Luka, potpisali su Sporazum o saradnji, kojim je dogovorena podrška banke aktivnostima univerziteta, kao i volonterski rad radnika banke.

„Addiko“ banka će tako u sklopu ove saradnje podržati manifestaciju ,,Studenti u susret nauci’’ koja će se održati u novembru, te će podržati uređenje javnog prostora Univerzitetskog grada.

,,’Addiko’ banka će svojim aktivnostima na Univerzitetu omogućiti naprednije i ugodnije uslove studiranja našim studentima, te ćemo uz ovu podršku lakše realizovati naše projekte. Zadovoljstvo nam je sarađivati sa savremenim kompanijama kao što je ’Addiko’ banka’’,  istakao je rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin i naveo da je ovo samo početak dobre saradnje između „Addiko“ banke i Univerziteta. 

„Društveno odgovorne aktivnosti ’Addiko’ banke fokusirane su na projekte koji podržavaju zajednicu u kojoj poslujemo.

Obrazovani mladi ljudi su pokretači promjena u svojim sredinama, a naš cilj je da podržimo te pozitivne priče. ’Addiko Bank’ ad Banja Luka koncipira svoje poslovanje na principima jasnog i jednostavnog bankarstva, te kao jedinstvena specijalizovana banka želimo osnažiti mlade ljude, kako bi,  pored doprinosa zajednici, barem neki od njih doprinijeli i našoj kompaniji, odnosno našem sektoru", izjavio je predsjednik uprave „Addiko Bank“ ad Banja Luka Mario Ivanković.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9381/IMG_0511.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9381/IMG_0528.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9381/IMG_0518.JPG