Navigacija
Viber X logo

Predstavnici UNIBL boravili na Univerzitetu u Poatjeu

Opšte

U okviru ERAZMUS+ programa,   prof. dr Željka Babić sa Filološkog fakulteta i doc. dr Suzana Gotovac Atlagić sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, učestvovale su na međunarodnoj sedmici posvećenoj obuci osoblja, koju je od 9. do 13. decembra 2019. godine, organizovala Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta u Poatjeu (Francuska).

Cilj radionice bio je predstavljanje partnerskih univerziteta, sumiranje rezultata dosadašnjeg zajedničkog rada u okviru postojećeg projekta, predstavljanje programa mobilnosti studenata i nastavnika, kao i aktivnosti koje je potrebno preduzeti u cilju nastavka i proširenja postojeće saradnje među partnerskim univerzitetima. Predloženi su koraci za rad na projektu Žan Mone, kao i niz sastanaka na partnerskim univerzitetima koji će omogućiti sinergiju naučnoistraživačkog rada humanističkih, prirodnih i tehničkih nauka u cilju provođenja aktivnosti vezanih za internacionalizaciju univerziteta koji su trenutno uključenidž u ovaj ERAZMUS+ projekat.

Domaćini na Univerzitetu u Poatjeu, zajedno sa Kancelarijom za međunarodnu saradnju, bili su prof. dr Sanja Bošković Danojlić i prof. dr Frederik Rišar.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9618/zeljka-babic-suzana-gotovac-atlagic-01.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9618/zeljka-babic-suzana-gotovac-atlagic-02.jpg