Navigacija
Viber X logo

Informacija sa sjednice Proširenog kolegijuma

Sjednice Prošireni kolegijum

Na sjednici Proširenog kolegijuma Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) 28. januara 2020. godine, razmatran je Prijedlog programa rada Univerziteta za tekuću godinu.

Kolegijum je takođe razmotrio i Izvještaj o realizaciji Programa rada Univerziteta za 2019. godinu.

Članovi Kolegijuma su razmatrali i Prijedlog upisa studenata u akademskoj 2020/2021. godini. Na dnevnom redu ove sjednice bio je i Prijedlog finansijskog plana Univerziteta za tekuću godinu, kao i Izvještaj o realizaciji Plana javnih nabavki za 2019.

Dekani su informisani o zaključenom protokolu o saradnji sa Univerzitetom u Novom Sadu, kao i o prikupljanju podataka sa organizacionih jedinica za izradu monografije „Univerzitet u Banjoj Luci 1975-2020.’’.

Rektor UNIBL prof. dr Radoslav Gajanin je članove Kolegijuma informisao i o predstojećoj posjeti delegacije Rudarskog univerziteta iz Sankt Peterburga, koja je planirana u periodu od 16. do 19. februara ove godine. Takođe, bila je ovo prilika da rektor Gajanin informiše članove kolegijuma o uspješnom predstavljanju monografije ,,Vjerski objekti nacionalnih manjina u BiH”. Ova monografija čiji su izdavači Univerzitet u Banjoj Luci i Međunarodno udruženje naučnih radnika – AIS, javnosti je predstavljena 24. januara 2020. godine u Vijećnici Kulturnog centra ,,Banski dvor’’ u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9702/large_large_unibl_logo_novi.png