Навигација

проф. Биљана Гаврановић
редовни професор

Наставник - II-4
Академија умјетности
051/312-977
Ужа научна/умјетничка областСликарство
Датум избора у звање 16. јул 2015.

Предмети

Академија умјетности

ЛУВА5ЛУВА5 - Вечерњи акт 5
ЛУВА1ЛУВА1 - Вечерњи акт 1
ЛУВА3ЛУВА3 - Вечерњи акт 3
ЛУВА6ЛУВА6 - Вечерњи акт 6
ЛУВА4ЛУВА4 - Вечерњи акт 4
ЛУВА2ЛУВА2 - Вечерњи акт 2