Навигација

ас. мр Сања Шеховац
виши асистент

Сарадник - II-5
Природно-математички факултет
Ужа научна/умјетничка областНеорганска и нуклеарна хемија
Датум избора у звање 26. новембар 2015.

Предмети

Шумарски факултет

ОШ07ХЕМИОШ07ХЕМИ - Хемија
МШ11ТОКСМШ11ТОКС - Екотоксикологија шумских екосистема
ОШ13ХЕМИОШ13ХЕМИ - Хемија