Navigacija
Viber X logo

Održana obuka koordinatora za međunarodnu saradnju i za razmjenu 

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U organizaciji Kancelarije prorektora za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju, u prostorijama Rektorata Univerziteta, 20. septembra 2016. godine, održana je obuka koordinatora za međunarodnu saradnju i akademskih koordinatora za međunarodnu razmjenu studenata i osoblja na fakultetima/Akademiji Univerziteta u Banjoj Luci.

Riječi dobrodošlice uputila je prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju, prof. dr Valerija Šaula. Ova aktivnost organizovana je kao posljednja zajednička aktivnost za koordinatore u drugom prorektorskom mandatu prof. Šaule, zbog čega je prof. Šaula iskoristila priliku da se zahvali na višegodišnjoj uspješnoj saradnji i doprinosu svih koordinatora u razvoju međunarodnog djelovanja i ugleda Univerziteta. Potom je prof. Šaula ukratko predstavila retrospektivu razvoja međunarodne saradnje tokom njenog osmogodišnjeg mandata, sa svim ostvarenim rezultatima, ali i preostalim izazovima. Nakon toga, koordinatorima se predstavila prof. dr Biljana Antunović, koja preuzima dužnost prorektora za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju od 1. oktobra 2016. godine. 

Obuku, koja je obuhvatala različite interaktivne vježbe i prezentacije, vodila je Jelena Rožić, ma, viši stručni saradnik za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5698/IMG_3804.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5698/IMG_3803.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5698/IMG_3819.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5698/IMG_3836.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5698/IMG_3848.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5698/IMG_3865.JPG