Navigacija
Viber X logo

Predstavljanje studentskih programa kulturne razmijene

KonkursiUniverzitet u Banjoj Luci
U saradnji sa Ministarstvom prosvjete RS naša organizacija i ove godine nastavlja sa projektom obilaska obrazovnih institucija s ciljem informisanja mladih o mogućnostima odlaska u inostranstvo na školovanje ili usavršavanje stranih jezika, kao i sticanje prakse.

BHV Consulting je predstavnik za Jugoistočnu Evropu nekoliko eminentnih neprofitnih organizacija iz SAD-a i Evropske Unije koje se bave programima kulturne razmjene, razmjenom učenika i studenata, te stipendiranjem mladih.

Sjedište BHV Consulting-a za BiH je u Banjoj Luci. Na naše programe širom svijeta je otišlo preko 1500 ljudi, od kojih se mnogi već vratili i svoje znanje i iskustva primjenjuju u našoj zemlji.

Želimo Vas podsjetiti na naše programe:

  • Učenje jezika uz rad- grupa obrazovnih programa koja mladima od 18 do 30 godina omogućava boravak u inostranstvu uz mogućnost legalnog zapošljavanja kako bi lakše mogli snositi troškove svog boravka u inostranstvu. To su programi kao npr. Au Pair program u SAD, Work UK-rad u hotelima i ugostiteljstvu, Work&Travel program za studente i mnogi drugi.
  • Kursevi jezika u inostranstvu – polaznici svih uzrasta imaju mogućnost usavršavanja jezika u inostranstvu i priključiti se našim grupama u pratnji profesora ili ići individualno.
  • Stručo plaćeno stažiranje u SAD – studentima viših godina i mladim diplomantima omogućujemo da provedu 6, 12 ili 18 mjeseci u SAD stažirajući u struci. U ponudi ima plaćeni i neplaćeni staž.
Do sada većina ovih programa nije bila dostupna mladima izvan Evropske Unije. Vrlo smo srećni što smo dobili dopuštenje američkog State Departmenta da u većinu  programa možemo uključiti i mlade iz Republike Srpske.

Srdačan pozdrav
 
Za BHV Consulting
Valentina Perković

BHV Consulting
Veselina Masleše 3/III
banjaluka@bhv.hr
051/212 081