Navigacija
Viber X logo

Dodjeljena uvjerenja o izboru za članove Studentskog parlamenta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte
    Uvjerenja o izboru za članove Studentskog parlamenta dodjeljenja su u ponedjeljak, 29.06.2009. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci, a preuzeli su ih studenti koji su na izborima za članove Studentskog parlamenta dobili najveći broj glasova svojih kolega. Podsjećamo, neposredni izbori za članove Studentskog parlamenta održani su 15.06.2009. godine na svim fakultetima/Akademiji umjetnosti. 

    Ovo je poslednja aktivnost u procesu provođenja izbora za članove Studentskog parlamenta koja je uslijedila nakon objavljivanja konačnih rezultata izbora na svim organizacionim jedinicama, a uvjerenja je dodjelila Izborna komisija kojom predsjedava prof. dr Simo Jokanović, prorektor za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Banjoj Luci.

    Izdavanjem uvjerenja stekli su se uslovi za održavanje konstitutivne sjednice novog saziva Studentskog parlamenta koja je, odlukom Milana Grubora, predsjednika starog saziva Studentskog parlamenta zakazana za četvrtak, 02.07.2009. godine u prostorijama Rektorata sa početkom u 12,00 časova.