Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu bolest Fiziologija

Izbori u zvanjaMedicinski fakultet

Na osnovu člana 52. i 138. Statuta Univerziteta u Banja Luci, te člana 4. i 5. Pravilnika o postupku i uslovima izbora akademskog osoblja Univerziteta u Banja Luci, Nastavno-naučno veće Medicinskog fakulteta na sednici održanoj 11. 02. 2011. godine donelo je odluku br. 0602-118/2011  o obrazovanju komisije u sastavu:
1. Dr Slavimir Veljković, redovni profesor, uža naučna oblast fiziologija, Medicinski  fakultet, Niš, predsednik,
2. Dr Mirjana Radenković, redovni profesor, uža naučna oblast fiziologija, Medicinski  fakultet, Niš, član,
3. Dr Mirko Rosić, redovni profesor, uža naučna oblast fiziologija, Medicinski  fakultet, Kragujevac, član,

za pisanje izveštaja za izbor nastavnika za užu naučnu oblast Fiziologija, nastavni predmet Fiziologija, Medicinskog fakulteta u Banja Luci.

Na raspisani Konkurs Univerziteta u Banja Luci objavljen 01.12.2010. godine u listu "Glas Srpske" za izbor nastavnika za užu naučnu oblast Fiziologija, nastavni predmet Fiziologija, prijavio se jedan kandidat i to:

1. Dr Zvezdana Rajkovača, doktor medicinskih nauka, vanredni profesor Medicinskog fakulteta na užoj naučnoj oblasti Fiziologija (nastavni predmet Fiziologija), zaposlena u Kliničkom centru Banja Luka.

Nakon uvida u sve elemente sadržane u konkursnom materijalu navedenog kandidata, koji su relevantni za izbor, Komisija podnosi sledeći

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu bolest Fiziologija Zvezdana Rajkovača.pdf