Navigacija
Viber X logo

Poziv DANUB.IT

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

POZIV

DANUB.IT

Međunarodna konferencija i poslovni susreti

Novi Sad, 20-21 oktobar, 2011

Vojvođanski IKT klaster, u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj, Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju – GIZ i u Erste bankom, organizuje međunarodnu konferenciju i poslovne susrete u Novom Sadu 20. i 21. oktobra 2011. godine.

U organizaciji Vojvođanskog IKT klastera će se 20. i 21. oktobra u Novom Sadu održati međunarodna konferencija DANUB.IT. Turistički kompleks Ribarsko ostrvo će biti mesto susreta renomiranih stručnjaka za informacione tehnologije, kao i predstavnika domaćih i stranih preduzeća iz ovog sektora. Drugog dana ove manifestacije se organizuju poslovni susreti koji se unapred zakazuju putem Internet portala konferencije.

Pozivamo sve domaće IT firme da se u što većem broju prijave za učešće na ovom događaju i iskoriste priliku da, potencijalnim partnerima iz regiona Evrope i sveta, na domaćem terenu predstave svoje potencijale za saradnju, kao i ponudu IT proizvoda i usluga.

Poslednjih godina srpske kompanije susve prisutnije na stranim tržištima, prvenstveno zahvaljujući visokom kvalitetu svojih usluga i sposobnosti da na taj način pariraju konkurentima iz dtugih zemalja. Vojvođanski IKT klaster organizovanjem ovog događaja želi da pruži priliku sadašnjim i potencijalnim partnerima iz sveta da se iz prve ruke upoznaju sa ponudom srpskog IT sektora. Uglavnom su do sada naše firme slale svoje ljude na ovakve događaje u inostranstvo, pa organizovanje DANUB.IT konferencije i poslovnih susreta predstavlja dobrodošlu promenu.

Agendu za DANUB.IT i ostale informacije možete pogledati na zvaničnom sajtu konferencije: www.b2match.eu/danubit

Kotizacija za sve učesnike je 60 evra i napominjemo da se učesnicima koji se registruju do 10. septembra odobrava popust od 50%. Za one koji se nalaze van Novog Sada, preporučuje se smeštaj u turističkom naselju Ribarsko ostrvo gde se i održava ceo događaj i gde je za učesnike konferencije obezbeđen popust.

Kontakt za sve dodatne informacije, možete naći na
http://www.b2match.eu/danubit/pages/contact

Poziv DANUB.IT.doc