Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na info danu "Mogućnosti učešća bosanskohercegovačkih institucija i istraživača u FP7"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine u saradnji sa Rektoratom Univerziteta u Banjoj Luci, a uz podršku Austrijske razvojne agencije, organizuje informativni dan na temu "Mogućnosti učešća bosanskohercegovačkih institucija i istraživača u FP7".

Info dan će biti održan u utorak, 22.05.2012. godine, u Banjoj Luci u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci (II sprat - Univerzitetski grad, Bulevar Vojvode Petra Bojovića 1 A), sa početkom u 11:00 časova.

Cilj info dana je predstaviti mogućnosti učešća institucija i istraživača iz BiH u EU programu FP7, te sistem i modalitete podrške domaćim istraživačima i potencijalnim učesnicima u ovom programu.

Pozivamo zainteresovane za učešće na info danu da dostave prijave za učešće na e-mail: majda.lovrenovic@mcp.gov.ba, najkasnije do 21. maja u 14:00 sati.

U prilogu dostavljamo program rada i formular za prijavu učešća.

Dnevni red - Info dan Mogućnosti učešća BiH u FP7 Poziv za učešće - Info dan Mogućnosti učešća BiH u FP7 Formular za registraciju - Info dan Mogućnosti učešća BiH u FP7

Učesnici ne plaćaju kotizaciju.

Za dodatne informacije kontaktirajte Sektor za nauku i kulturu Ministarstva civilnih poslova BiH na broj telefona: 033/492-585 ili 033/492-551.