Navigacija
Viber X logo

EPA pokreće novu inicijativu, kampanja "... za bolje društvo"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Evropska projektna asocijacija asbl u saradnji sa Evropskim ekonomskim i društvenim komitetom i Evropskom akademijom za obrazovanje i društvena istraživanja pokrenula je kampanju koja će se sprovoditi pod nazivom „... za bolje društvo“

EPA_European_Projects_Association

Glavni fokus kampanje je Evropska projektna nagrada koja ima za cilj da se nagrade projekti finansirani od strane EU koji su završeni ili su u toku, a imali su veliki pozitivan uticaj na određene zajednice, područja i sektore. Pored toga, kampanja teži da se poboljša vidljivost i ojača prekogranična saradnja kroz nagrađivanje najinovativnijih i korisnih projektnih ideja dostavljenih od strane stručnjaka i mladih istraživača.
Ceremonija nagrađivanja će se održati u Briselu 28. novembra 2012. godine, u prostorijama Evropskog ekonomskog i društvenog komiteta. 

Pozivamo Vas da prijavite svoje projekte, bilo da su završeni ili su u toku i da pokušate dobiti zasluženo priznanje, te da na taj način obezbijedite vidljivost za vašu organizaciju kao i za vaše buduće inicijative. Osim toga, učešćem na pomenutom događaju možete povećati svoje šanse za uspostavljanje snažnog i korisnog partnerstva sa stručnjacima širom Evrope i svijeta. Ukoliko mislite da imate neku inovativnu ideju koja naglašava održivi razvoj i inovativni rast, iskoristite ovu priliku za promociju i uspostavljanje partnerstava koje će pretvoriti vašu ideju u stvarnost.

Registracija za učestvovanje je besplatna, te je dostupna svima koji posluju ili bi željeli raditi u oblasti upravljanja projektima EU. Ako ne želite da učestvujete sa svojim projektom, ali znate organizacije čiji su projekti imali pozitivne efekte (ili još uvek imaju) na zajednice, područja i oblasti, molimo Vas da nominujete te projekte za Evropsku projektnu nagradu. Svaki projekat (u toku/ završen/ projektna ideja), kao i svaka osoba koja predlaže projekat ima jednaku šansu da osvoji vrijednu nagradu.

Pročitajte više o kampanji i Evrpskoj projektnoj nagradi na: http://www.europeanprojects.org/awards  

Registrujte se na MyEuropa i pošaljite Vaš projekat na alat ProjectsShowroom:
www.my-europa.eu

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam je email: awards@europeanprojects.org