Navigacija
Viber X logo

Poziv za dodjelu nagrada za Evropske projekte pod nazivom "For a Better Society"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

"European Projects Association” (EPA) u saradnji sa "European Economic and Social Committee” i "European Academy for Education and Social Research" pokrenulo je kampanju pod nazivom:

"…for a better society”.

Završeni i tekući projekti finansirani iz fondova Evropske unije, a koji su imali pozitivan uticaj na specifičnu zajednicu, teritoriju i sektor, putem navedene kampanje mogu biti nagrađeni. Kampanja, između ostalog, ima za cilj ojačati prekograničnu saradnju i prepoznatljivost, time što će nagraditi najinovativnije i najkorisnije projektne ideje aplicirane od strane mladih istraživača i profesionalaca. "European Economic and Social Committee” je ustupio svoje prostorije za održavanje ceremonije dodjele nagrada u Briselu 28. novembra 2012. godine.

Pozivamo Vas da prijavite Vaše projekte, tekuće ili završene i tako steknete prepoznatljivost Vaše organizacije u budućnosti. Pored toga, učešćem na "European Projects Awards” povećavate mogućnost uspostavljanja uspješnog partnerstva sa ekspertima širom Evrope i svijeta, sa krajnim ciljem implementiranja još više razvojnih projekata finansiranih iz EU fondova. Ukoliko smatrate da posjedujete inovativnu ideju koja se odnosi na održivi razvoj i inovativni rast, iskoristite ovu mogućnost i obezbijedite prepoznatljivost, promovišite se i uspostavite partnerstvo koje će ideju pretvoriti u stvarnost.

Pravila su jednostavna: besplatno se registrujte na "MyEuropa” i pošaljite Vaš projektat na ”ProjectsShowroom”. Nakon toga, članovi će glasati, te projekti koji dobiju najviše "Likes” biće prezentovani pred stručnim žirijem.

Ukoliko ne želite učestvovati sa vlastitim projektom, ali znate za organizacije čiji projekti su imali pozitivne učinke (ili jos uvijek imaju) na nivou zajednice ili specifične oblasti, molimo da ih nominujete za "European Projects Awards”.

Svaki projekat (tekući, završeni ili projektna ideja) kao i svaka osoba koja nominuje projekat, ima jednake šanse da osvoji značajne nagrade.

Više o ovoj kampanji i nagradama pročitajte na:
http://crm.academy-europa.eu/index.php?entryPoint=campaign_trackerv2&track=63d9fb62-3102-7fbd-01d9-504f1d20760a&identifier=c209f410-eef3-71c5-0072-5051d1f65724

Registrujte se na ”MyEuropa” i objavite projekat na "ProjectsShowroom”:
http://crm.academy-europa.eu/index.php?entryPoint=campaign_trackerv2&track=4b9f2dde-5d8b-b83d-906e-504f1d976dcb&identifier=c209f410-eef3-71c5-0072-5051d1f65724

Za eventualna pitanja, obratite se na: awards@europeanprojects.org.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2172/awards.jpg