Navigacija
Viber X logo

Počelo studentsko volontiranje

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Baner OKC-a

U okviru projekta “Zaposli se volontiranjem – volontiraj da bi se zaposlio” od decembra je počelo organizovano studentsko volontiranje.

Volontiranje se odvija u sljedećim institucijama: Muzej savremene umjetnosti, Francuski kulturni centar, Centar za životnu sredinu, Helsinški parlament građana, Udruženje Zajedno, Udružene žene, Centar “Zaštiti me”, Dom Rada Vranješević, Centar za informatički razvoj, Centar za unapređenje korporativnog upravljanja, Omladinski savjet Republike Srpske, Ekonomski institut, Privredna Komora Republike Srpske, Vijeće naroda, Klinički Centar Banja Luka, Radio Balkan, OKC, Ministarstvo prosvjete i kulture, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite i Opštinska organizacija Crvenog krsta Doboj.

Projekat “Zaposli se volontiranjem-Volontiraj da bi se zaposlio” promoviše organizovano studentsko volontiranje, putem kojeg studenti mogu da stiču praktično iskustvo i ECTS bodove. Volontiranjem u institucijama i organizacijama bliskim polju njihovog studiranja mladi ljudi stiču praktično iskustvo, usvajaju nova znanja i vještine koje će povećati njihove šanse da se nametnu budućem poslodavcu.

Projekat je podržan od Centara Civilnih Inicijativa.