Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Epidemiologija

Izbori u zvanjaMedicinski fakultet

Nastavno-naučno veće Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Banjaluci je na sednici održanoj 10. 12. 2012. godine donelo odluku br 18-3-915/2012, kojom je imenovana Komisija za razmatranje konkursnog materijala i pisanje izveštaja za izbor u akademska zvanja u sastavu:
1. Dr Slavenka Janković, redovni profesor, uža naučna oblast Epidemiologija, Medicinski fakultet Univerziteta u Banjaluci, predsednik,
2. Dr Ljiljana Marković-Denić, redovni profesor, uža naučna oblast Epidemiologija, Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, član,
3. Dr Bogdan Zrnić, redovni profesor, uža naučna oblast Dermatovenerologija, Medicinski fakultet Univerziteta u Banjaluci, član.

Komisija se imenuje za pisanje izveštaja o prijavljenim kandidatima, po raspisanom konkursu Univerziteta u Banjaluci, objavljenom u dnevnom listu „Glas Srpske“ i na sajtu Univerziteta u Banjaluci od 05. 12. 2012. godine, za izbor nastavnika na užoj naučnoj oblasti Epidemiologija, Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Banjaluci.
Na konkurs se prijavio jedan kandidat: Doc. dr Janja Bojanić. Nakon uvida u dostavljenu kompletnu dokumentaciju sadržanu u konkursnom materijalu, Komisija Nastavno-naučnom veću Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Banjaluci i Senatu Univerziteta u Banjaluci, dostavlja sledeći:

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Epidemiologija Janja Bojanić