Navigacija
Viber X logo

Konkurs za prijavljivanje projekata Grada Prijedora

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Grad Prijedor raspisao je javni konkurs za izbor najpovoljnijeg projekta u oblasti poboljšanja položaja mladih Prijedora, za šta je iz gradskog budžeta namijenjeno 60.000 KM, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Ljiljana Babić.

Ljiljana Babić

"Tim novcem biće finansirani ili sufinansirani projekti čiji je cilj poboljšanje položaja mladih, veće učešće mladih u društvenom životu, kreativno izražavanje mladih kroz različite oblike umjetnosti i promovisanje volonterizma", istakla je Babićeva.
Ona je dodala da je novac namijenjen i aktivnostima koje promovišu odgovoran odnos prema prirodi i unapredjenju kvaliteta života, raznim edukacijama mladih i poboljšanju položaja mladih u ruralnim sredinama.
Omladinska organizacija ili neformalna grupa mladih uz prijavu treba da priloži dokaz o registraciji u Republici Srpskoj, odnosno BiH, kratak opis organizacije sa podacima o prethodno realizovanim projektima, projekat kojim konkuriše za dodjelu sredstava i kopiju završnog računa za prethodni period ovjerenu u Agenciji za posredničke, informatičke i finansijske usluge - APIF Prijedor, a neformale grupe dokaz o administrativnoj podršci formalnog udruženja gradjana.

Obrazac za aplikaciju dostupan je na WEB stranici www.prijedorgrad.org i u Odjeljenju za društvene djelatnosti grada Prijedora.
Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja, a konkurs će biti objavljen sutra u "Kozarskom vjesniku" i na WEB stranici grada Prijedora.

Grad Prijedor je ranije ovog mjeseca raspisao i javni konkurs za izbor najpovoljnijeg projekta u više oblasti, za šta je iz gradskog budžeta nevladinim organizacijama namijenjeno takođe 60.000 KM.

Izvor: SRNA