Navigacija
Viber X logo

Prijave za projekat „Upoznavanje srpskih studenata iz dijaspore i regiona sa prirodnim i kulturnim bogatstvom Srbije“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Udruženje „Mladi za turizam“ iz Beograda, uz finansijsko pokroviteljstvo Kancelarije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Vlade Republike Srbije, u oktobru mjesecu ove godine realizuje projekat pod nazivom “Upoznavanje srpskih studenata iz dijaspore i regiona sa prirodnim i kulturnim bogatstvom Srbije”. Tim povodom organizatori su uputili poziv zainteresovanim studentima iz dijaspore da se prijave najkasnije do 10. oktobra.

Projekat traje 15 dana, od 20. oktobra do 3. novembra 2013. godine, a cilj je da se mladima koji žive izvan matične zemlje omogući da upoznaju Srbiju i da nadograde svoja znanja o srpskoj istoriji, geografiji i kulturi.
U toku programa obilaze se Beograd, Novi Sad, Sremski Karlovci, Valjevo, kanjon rijeke Gradac, nacionalni park Tara, Prijepolje, Sopotnica, rezervat prirode Uvac, Niš, Rajačke pivnice, srpski srednjovjekovni manastiri.
Organizuju se interaktivna predavanja, radionice i igre. Obezbjeđen je smeštaj kod studenata i polupansion (doručak i večera) tokom cijelog trajanja programa.  Više informacija o programu možete naći u prilogu, kao i na internet stranici udruženja „Mladi za turizam“ www.mladizaturizam.rs.

INFORMACIJE_Mladi za turizam_Dijaspora i Srbi u regionu

PRIJAVA-UPITNIK i MOTIVACIONO PISMO_Mladi za turizam_Dijaspora i Srbi u regionu

PROGRAM_Mladi za turizam_Dijaspora i Srbi u regionu

USLOVI PRIJAVE_Mladi za turizam_Dijaspora i Srbi u regionu