Navigacija
Viber X logo

Održana prezentacija TEMPUS projekta EQADE

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na Univerzitetu u Banjoj Luci, 30. septembra 2013. godine, održana je prezentacija TEMPUS  projekta “Uspostavljanje osiguranja kvaliteta u doktorskim studijima”, skraćeno EQADE (Embedding Quality Assurance in Doctoral Education)

Prorektor prof. dr Valerija Šaula

Pozdravne riječi uputila je prorektorica za međunarodnu saradnju, prof. dr Valerija Šaula.
Prezentaciju postignutih rezultata u okviru TEMPUS projekta EQADE, održao je mr Dino Mujkić, regionalni menadžer WUS Austria, prezentaciju o kriterijumima i indikatorima za uspostavljanje trećeg ciklusa, izložio je doc. dr Dejan Bokonjić, prorektor za međunarodnu, međuuniverzitetsku saradnju i osiguranje kvaliteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a ciljeve i strategiju za razvoj doktorskih programa na Univerzitetu u Banjoj Luci, izložila je Jelena Rožić, stručni saradnik za međunarodnu saradnju Univerziteta u Banjoj Luci.



Pored predstavnika Univerziteta događaju su se odazvali i predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture RS, Ministarstva nauke i tehnologije RS, Savjeta za visoko obrazovanje i osiguranje kvaliteta RS, kao i Privredne komore RS. Učesnici su dali doprinos tokom diskusije.
U TEMPUS  projektu EQADE učestvuje svih osam javnih univerziteta u Bosni i Hercegovini, a koordinator projekta je Univerzitet u Hajdelbergu, Njemačka.
Više informacija o projektu možete pronaći na internet stranici: http://www.wus-austria.org/project/0/89.html