Navigacija
Viber X logo

Dan otvorenih vrata Centra za podršku studentima sa invaliditetom

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci, u petak, 13. juna 2014. godine u periodu od 11 do 14 časova, biće održan Dan otvorenih vrata Centra za podršku studentima sa invaliditetom UNBL.

Centar za podršku studentima sa posebnim potrebama

Dan otvorenih vrata Centra se realizuje u okviru TEMPUS projekta „Jednake mogućnosti za studente sa posebnim potrebama u visokom obrazovanju“ (Equal opportunities for students with special needs in higher education), s ciljem da se nastavno i administrativno osoblje Univerziteta u Banjoj Luci upozna sa mogućnostima i oblicima pružanja podrške studentima sa invaliditetom kako bi oni mogli, ravnopravno sa drugim studentima, da studiraju i stiču visokoškolske diplome.


Tokom Dana otvorenih vrata, kroz kraća izlaganja učesnika, ukratko će biti predstavljeni: ciljevi pomenutog TEMPUS projekta, uloga i značaj Centra, kompetencije za rad sa studentima s invaliditetom, njihova identifikacija i registracija, asistivne tehnologije u funkciji unapređenja nastavnog procesa, kreiranje podsticajnog psihosocijalnog konteksta za rad i učenje, itd.

AGENDA 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3403/LogoPOS_1_.jpg