Navigacija
Viber X logo

Ljetna škola sportskog menadžmenta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Studentska organizacija Fakulteta  fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci , u saradnji sa više partnera, organizuje Ljetnu školu sportskog menadžmenta  koja će se od 18. do 23. avgusta 2014. godine održati u Kampusu Univerziteta u Banjoj Luci .

Biće to odlična prilika za stručnu edukaciju i usavršavanje studenata na području sportskog menadžmenta. Polaznici škole, koje čine studenti iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske, imaće priliku da unaprijede znanja iz planiranja, organizovanja, vođenja i kontrole u sportu i da kroz umrežavanje upoznaju  buduće saradnike iz cijele Jugoistočne Evrope.
 

Programom Škole predviđeno je više vrsta aktivnosti , počevši od teorijskih predavanja (planiranje, organizovanje , vođenje i kontrola u sportu), preko praktične nastave (sportski brend , strategija razvoja sporta, strateški menadžment sportskih  događaja , motivacija u sportu. doping kontrola), do studijskih posjeta  (sportsko –obrazovni objekti, sportski turizam).

Zvanično otvaranje Ljetne škole sportskog menadžmenta predviđeno je za ponedjeljak  18. avgust 2014. godine, sa početkom u 16.00 časova, uz prisustvo  brojnih zvanica iz sportskog i kulturnog života Banje Luke i regije.

Više informacija o programu Škole i predavačima  možete pronaći u prilogu

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3500/Ljetna-skola-sportskog-menadzmenta00.jpg