Navigacija
Viber X logo

Manifestacije povodom obilježavanja Dana Univerziteta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci ove godine obilježava 39 godina uspješnog rada i razvoja. Tim povodom na Dan Univerziteta, 7. novembra 2014. godine, biće održana Svečana akademija u Narodnom pozorištu Republike Srpske, sa početkom u 12. časova, uz prisustvo uglednih zvanica iz javnog i političkog života Republike Srpske, kao i brojnih dragih gostiju sa univerziteta u RS, BiH i zemalja regiona sa kojima Univerzitet u Banjoj Luci godinama uspješno sarađuje.



Tokom svečane akademije, između ostalog, biće uručen počasni doktorat Univerziteta u Banjoj Luci proslavljenom režiseru Emiru Kusturici, kao i priznanja najboljim diplomiranim studentima 15 fakulteta, Akademije umjetnosti i Visoke škole unutrašnjih poslova.

Pomenuta svečanost samo je jedna u nizu aktivnosti koje će u sklopu obilježavanja Dana Univerziteta biti realizovane u novembru i decembru mjesecu. Osim svečanog obilježavanja godišnjica pojedinih fakulteta, te promocije doktora nauka Univerziteta u Banjoj Luci, posebno treba izdvojiti brojne međunarodne naučno-stručne skupove , te kulturne i sportske manifestacije u organizaciji Univerziteta, fakulteta/Akademije, kao i Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci.

Više o Programu manifestacija u okviru Dana Univerziteta možete saznati ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3691/Rektorat-6-2.jpg