Navigacija
Viber X logo

Poziv studentima za učešće u Preduzetničkom kampu Banja Luka

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Savjet omladinskih organizacija Banja Luka u saradnji sa Univerzitetskim preduzetničkim centrom Univerziteta u Banjoj Luci, u sklopu projekta „Preduzetništvo za mlade“, organizuje Preduzetnički kamp Banja Luka koji će se održati u periodu od 17. do 19. novembra 2014. godine u Banjoj Luci, u prostorijama Univerzitetskog preduzetničkog centra.

Preduzetnički kamp ima za cilj razvijanje kompetencija za pokretanje preduzeća i razradu poslovne ideje. Po završetku obuke učesnici će biti osposobljeni za poslovno planiranje, odnosno da samostalno razrade i analiziraju poslovnu ideju, procjene njen potencijal, uspješno je prezentuju, te isplaniraju realizaciju poslovne ideje korak po korak. Pored toga učesnici će biti upoznati sa glavnim elementima planiranja i upravljanja poslovanjem preduzeća (marketingom, finansijama i operativnim menadžmentom).

Obuka je osmišljena kao trodnevni rad na razradi konkretne poslovne ideje u timovima. Uvod u radionicu je vježba za prezentovanje poslovne ideje, gdje će svaki učesnik predstaviti jednu poslovnu ideju. Na osnovu ovih prezentacija učesnici će glasanjem izbrati nekoliko ideja koje će dalje zajednički razrađivati u timovima. Pored uvodnog pregleda metodologije poslovnog planiranja, dalji rad na razradi ideja će se realizovati u manjim vremenskim blokovima, pri čemu svaki blok započinje instrukcijom za dati blok, i nastavlja se radom uz mentora na razradi datog elementa poslovnog planiranja.

Obuka završava prezentovanjem i ocjenom poslovnog plana pred stručnom komisijom i odabirom najboljeg tima. Svi polaznici će po završetku radionice dobiti sertifikat o učešću.

Studneti zainteresovani za učešće, popunjeni obrazac treba da pošalju najkasnije do 15. oktobra 2014. godine na elektronsku adresu: soo.banjaluka@gmail.com

Prijavni obrazac može se preuzeti na www.soobl.org

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 065-833-845, kontakt osoba Miloš Blagojević.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3635/upc-1.jpg