Navigacija
Viber X logo

Univerzitet u Banjoj Luci na 59. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci i ove će godine predstaviti svoju izdavačku djelatnost na 59. po redu, Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji će biti održan od 26. oktobra do 2. novembra 2014. godine.



Neka od najnovijih univerzitetska izdanja biće izložena na štandu Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, gdje će u petak, 31. oktobra, sa početkom u 11: 45 biti upriličena i promocija izdavačke djelatnosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Tom prilikom, o izdavačkoj djelatnosti Univerziteta govoriće predsjednik Komisije za izdavačku djelatnost, prorektor za naučno-istraživački rad, prof. dr Milan Mataruga i drugi članovi Komisije.

U nastavku programa na štandu Republike Srpske održaće se promocija monografije doc. dr Jelene Poljašević „Finansijsko izvještavanje u javnom sektoru“, u izdanju Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, o kojoj će govoriti prof. dr Kata Škarić-Jovanović i prof. dr Duško Šnjegota.

Ovogodišnji, 59. međunarodni beogradski sajam knjiga održava se pod sloganom „Vreme je za knjigu“, a na površini od 30.512 kvadrata Beogradskog sajma predstaviće se više od 450 direktnih izlagača, od kojih 33 dolazi iz inostranstva.
Ova tradicionalna manifestacija svečano će biti otvorena u nedjelju 26. oktobra sa početkom u 18.00 časova, dok će svečano otvaranje nastupa Republike Srpske na 59. međunarodnom sajmu knjiga, uz prigodne besjede i umjetnički program, biti upriličeno u ponedjeljak, 27. oktobra u 12. 00 časova (Velika sala na spratu hale 4).

Beogradski Sajam knjiga će za posjetioce svakodnevno biti otvoren od 10.00 do 21.00 čas.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3675/sajam_knjiga_2014-1.jpg