Navigacija
Viber X logo

Prijave za projekat „U susret Rusiji“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Društvo srpsko- ruskog prijateljstva „Bratstvo“ uputilo je poziv studentima zainteresovanim da upoznaju kulturno-istorijsko bogatsvo Rusije, da se prijave za projekat „U susret Rusiji“. Riječ je o projektu koji ovo udruženje realizuje u saradnji sa Ambasadom Rusije u BiH, Univerzitetom u Banjoj Luci, Ruskim kulturnim centrom u Banjoj Luci, studentskim organizacijama i turističkim agencijama iz RS i Rusije, a podrazumijeva višednevni boravak u Moskvi i Sankt Peterburgu, te usputnu posjetu više evropskih gradova: Krakov, Minsk, Varšava i Budimpešta. U svakom gradu biće organizovani fakultativni izleti uz pratnju profesionalnih vodiča iz lokalnih turističkih agencija.



Putovanje će biti realizovano u periodu u periodu od 17.7. do 2.08. 2015. godine.

Kotizacija za studente iznosi 690 KM, a za ostale 890 KM.

Rezervacije se primaju do 31.3.2015. god. ili do popune mjesta (popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na sajtu „Bratstva“ , na adresi:
http://www.srpbratstvo.org/u-susret-rusiji/).

Više o projektu, načinu prijave i uplate koticazije može se pronaći na pomenutoj adresi udruženja „Bratstvo“ http://www.srpbratstvo.org/u-susret-rusiji, ili slanjem mejla na adresu: srb-rus_bratstvo@mail.ru.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3909/moscow-mala.png