Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na Naučno- stručnom seminaru "Energetska efikasnost u savremenom graditeljstvu 2015"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Naučno-stručni seminar "Energetska efikasnost u savremenom graditeljstvu", koji organizuje Arhitektonsko- građevinsko-geodetski fakultet Univerziteta u Banjaluci, uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Vlade Republike Srpske, Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost i Grada Banje Luke, a pod pokroviteljstvom eminentnog proizvođača termoizolacinih materijala – firme Knauf Insulation, Novi Marof, biće održan po prvi put 27. marta 2015. godine na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Teme ovog naučno-stručnog seminara koji se održava sa tendencijom da postane tradicionalno okupljanje graditelja ne samo Republike Srpske, nego i regiona, su birane tako da zadovolje zahtjeve šire akademske, stručne i naučne javnosti, tj. da se prikaže stanje regulative iz oblasti energetske efikasnosti u Republici Srpskoj, te sa tim u vezi i uloga i obaveze državnih institucija, kao i da se istakne važnost pravilne primjene termoizolacionih materijala u zgradarstvu, daju primjeri primjene konkretnih, te prikaže računarski program za proračun potrebne energije za grijanje i hlađenje u zgradama.

Prijave učešća se mogu izvršiti putem e-mail adrese:seminar.ee@aggfbl.org ili lično kod sekretarice na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Svim učesnicima Seminara biće obezbijeđen sertifikat o učešću.

Više informacija možete naći na:
http://aggfbl.org/energetska-efikasnost-u-savremenom-graditeljstvu/

kao i u priloženom Programu rada.

Program rada

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4036/agf_banja_luka.gif