Navigacija
Viber X logo

Prvi banjalučki BarCamp

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prvi banjalučki BarCamp (neformalna konferencija na temu informacionih i veb-tehnologija) održaće se u subotu, 06. juna 2015. godine na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci s početkom u 12.00 časova i trajaće do 20.00 časova.

BarCamp se od klasičnih konferencija razlikuje svojom interaktivnošću i dinamičnošću: svi učesnici su pozvani da održe prezentaciju na izabranu temu, te se svi podstiču da aktivno učestvuju u diskusiji nakon tuđih prezentacija.

Zainteresovani treba da pošalju svoje radove (predavanja, prezentacije, radionice i diskusije) do 30. maja 2015. godine.

Oblasti iz kojih se mogu prijaviti radovi su : slobodan softver, zanimljiv hardver, hakerski zakoni, sigurnosne noćne more, anonimnost i privatnost na internetu, deep web, socijalne mreže, socijalni inženjering, hakovanje mobilnih uređaja, clouds – hakovanje, razbijanje i neočekivano korišćenje, DPI (deep packet inspection), mreža i mrežna neutralnost – vlasništvo, cenzura, nadmudrivanje i politika „de facto“ standarda, te programiranje i programski jezici.

Više informacija možete pronaći na linku događaja https://events.lugons.org/?p=1794

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4253/lugons_barcamp-300x82.gif