Navigacija
Viber X logo

Svečano zatvorena Ljetna škola sportskog menadžmenta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Dodjelom sertifikata učesnicima svečano je zatvorena druga po redu Ljetna škola sportskog menadžmenta koja je trajala od 17.08. do 22.08.2015. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci. Svečanom zatvaranju su prisustvovali mr Marijo Možnik, prvak Evrope 2015. godine iz Roterdama (sportska gimnastika, vratilo) i Marko Žunić, potpredsjednik tehničke komisije Evropske univerzitetske sportske asocijacije koji je predstavio projekat Evropskih univerzitetskih igara 2016. na kojem će učešće uzeti preko 5.500 studenata sportista.

Svečano zatvorena Ljetna škola sportskog menadžmenta

Ljetna škola sportskog menadžmenta je bila odlična prilika za studente sportskih nauka i sportske radnike da dobiju nova i nadograde postojeća znanja iz sportskog menadžmenta i da kroz umrežavanje upoznaju buduće saradnike sa područja jugoistočne Evrope.

Svečano zatvorena Ljetna škola sportskog menadžmenta

Učesnici su došli iz Banje Luke, Beograda, Zagreba, Ljubljane, Mostara, Niša i Leposavića a svih 24 učesnika su na završnoj evaluaciji Ljetnu školu ocijenili veoma uspješnom i izrazili želju za učešćem i sljedeće godine.

Svečano zatvorena Ljetna škola sportskog menadžmenta

Prof. dr Slobodan Simović, prodekan za naučno-istraživački rad Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta kao odgovorni nastavnik na Ljetnoj školi je šest dana studente vodio kroz teorijska i praktična predavanja u sportskom menadžmentu gdje je studijom slučaja regionalnog fudbalskog lidera, fudbalskog kluba „Borac“ prikazana analiza i izrada strategijskog plana ovog kluba. U narednim sedmicama će biti izrađena i knjiga gdje će biti prikazan tok Ljetne škole sa svim analizama i ostalim podacima koji su dobijeni kroz Ljetnu školu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4498/Prva-_1_.gif