Navigacija
Viber X logo

Manifestacije u okviru obilježavanja 40 godina Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci 7. novembra 2015. godine proslaviće 40 godina uspješnog rada i razvoja. Ovaj izuzetno značajan jubilej biće obilježen nizom manifestacija tokom oktobra, novembra i decembra.



Centralni događaj biće Svečana akademija koja će se održati 06. novembra u Narodnom pozorištu Republike Srpske, u Banjoj Luci, s početkom u 12.00 časova, uz prisustvo uglednih zvanica iz javnog i političkog života Republike Srpske, diplomatskog kora, kao i brojnih drugih gostiju sa univerziteta u RS, BiH, Evropi i svijetu sa kojima Univerzitet u Banjoj Luci godinama uspješno sarađuje.

Svečanoj akademiji prethodiće pomen i polaganje vijenaca na Spomen-ploču poginulim studentima i radnicima Univerziteta u Banjoj Luci, 05. novembra.

Od događaja u oktobru izdvajamo promociju Monografije „40 godina Univerziteta u Banjoj Luci“ na 60. jubilarnom Beogradskom sajmu knjiga, 30. oktobra.

Do kraja godine biće održano više naučnih skupova u organizaciji pojedinih fakulteta i Visoke škole unutrašnjih poslova, kao i naučno-stručni skup „Studenti u susret nauci“ u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci.

Takođe, svečano će biti obilježeni dani pojedinih članica Univerziteta i promovisani diplomirani studenti , te masteri i magistri nauka koji su diplome stekli u toku ove godine.

Više informacija o manifestacijama u okviru obilježavanja 40 godina Univerziteta u Banjoj Luci možete pronaći u prilogu.

Manifestacije u okviru obilježavanja 40 godina Univerziteta u Banjoj Luci

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4635/0-1.gif