Navigacija
Viber X logo

Program ljetne studentske prakse kompanije „Coca-Cola HBC B-H“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prepoznavajući nedostatak praktičnog radnog iskustva kao glavnu prepreku zapošljavanja mladih u Bosni i Hercegovini, kompanija „Coca-Cola HBC B-H“, Sarajevo, pokrenula je jedinstven program ljetne prakse koji će studentima završnih godina fakulteta, master studija i onima koji su diplomu stekli u posljednje dvije  godine, pružiti priliku za uspješan početak poslovne karijere kroz rad na stvarnim projektima s mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcioniranja velikog poslovnog sistema kao što je Coca-Cola.

U godini kada  obilježava  40 godina poslovanja u Bosni i Hercegovini  Coca-Cola pruža priliku za 20 mladih ljudi da tokom šestosedmičnog programa, u periodu juli – august 2016. godine,  tri dana u sedmici stiču iskustvo radeći na konkretnim projektima s mentorima i provodeći dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama.

Cilj projekta je pružiti priliku mladima da stiču kvalitetna znanja te ih ohrabriti da svojim radom u Bosni i Hercegovini pruže doprinos razvoju lokalne zajednice.

Zainteresovani studenti mogu aplicirati za učešće u  programu putem internet stranice www.cokesummership.ba .

Rok za prijavu je 15. maj 2016. godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5337/coke.jpg