Navigacija
Viber X logo

Nagrada „GLOBAL SWEDE AWARD” bivšem studentu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Branko Granula, bivši student Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, dobio je nagradu „Global Swede Award” kao najbolji strani student master studija na Univerzitetu Malradalen u Švedskoj.

Ova prestižna nagrada dodjeljuje se stranim studentima za postignute izvanredne akademske rezultate koji su se izdvojili svojom kreativnošću, preduzimljivošću i inovacijom u svojim akademskim disciplinama.

Branko Granula je diplomirao 14.05.2015. godine na studijskom programu Računarstvo i informatika Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, sa prosječnom ocjenom 9,20.

Univerzitet iz Malardalena je višegodišnji partner Univerziteta u Banjoj Luci u Erasmus Mundus programu razmjene EUROWEB.

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Milan Mataruga, sa velikim ponosom i zadovoljstvom, u ime svih zaposlenih i studenata na Univerzitetu u Banjoj Luci, čestita Branku Granuli i Elektrotehničkom fakultetu na ovom velikom uspjehu, kojim je po ko zna koji put u inostranstvu potvrđen kvalitet visokoškolskog obrazovanja koje se stiče na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5440/logo-unibl-1.jpg