Navigacija
Viber X logo

Naučno-stručni skupu StES 2016 - II pozivno pismo

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Organizacioni odbor devetog po redu naučno-stručnog skupa „Studenti u susret nauci“ sa međunarodnim učešćem (Students encountering science- StES 2016), uputio je drugo pozivno pismo za učešće na pomenutoj interdisciplinarnoj konferenciji koja će se održati od 23. do 25. novembra 2016. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci.

S obzirom na veliko interesovanje studenata, Organizacioni odbor je donio odluku da produži rok za prijem sažetaka do 15.10.2016. godine.

Konferenciju, koja se ove godine održava pod sloganom „Nauka današnjice je tehnologija budućnosti“, kao i proteklih godina organizuje Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete Republike Srpske i Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske.

Cilj konferencije je da se prikažu naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te da se odrede pravci daljeg istraživanja. Istovremeno, skup je prilika da se unaprijedi naučnoistrživački rad studenata, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmijene mišljenja i sklope nova prijateljstva.

Pravo učešća imaju studenti I, II i III ciklusa studija.

Više informacija o konferenciji, prijavi radova i pravilima učešća možete pronaći u priloženom Pozivnom pismu, kao i na internet stranici: www.stes.rs.ba ili putem imejl adrese : info@stes.rs.ba.

Drugo pozivno pismo

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5729/Logo-STES.final-294x200.jpg