Navigacija
Viber X logo

Svečano zatvorene Radničke sportske igre 2016

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Radničke sportske igre Univerziteta u Banjoj Luci (RSI UNIBL) svečano su zatvorene 4. novembra u Univerzitetskoj sportskoj dvorani, u kampusu Univerziteta.

Istoga dana odigrane su finale utakmice u ekipnim sportovima, gdje je prvo mjesto u odbojci zauzeo Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta, u malom fudbalu Ekonomski fakultet, a u basketu (ženska konkurencija) Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet.

Prvo mjesto u tenisu pripalo je Miloradu Vujniću (Medicinski fakultet); u stonom tenisu  u muškoj  konkurenciji Siniši Petkoviću (Medicinski fakultet), u ženskoj konkurenciji Svjetlana Lolić (Prirodno-matematički fakultet), dok je najbolji u šahu bio Nebojša Đurić (Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet).

Takmičarski dio igara završen je finalnom utakmicom u malom fudbalu između ekipa Ekonomskog i Pravnog fakulteta iz koje je Ekonomski fakultet izašao kao pobjednik i time osvojio  prvo mjesto.

Ovu sportsku manifestaciju zatvorio je prorektor za kadrovske i materijalne resurse prof. dr Luka Kecman i tom prilikom uručio pehare i medalje pobjednicima radničkih sportskih igara. Prorektor Kecman je istakao kako su radničke sportske igre protekle u zdravom duhu, te kako je ova manifestacija omogućila radnicima Univerziteta u Banjoj Luci da se druže i rekreiraju.

Prorektor je  sa zatvaranja ovogodišnjih igara uputio poziv zaposlenima na Univerzitetu da  se iduće godine prijave u većem broju, te izrazio očekivanje da će i publika biti brojnija.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5868/Prva__3_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5868/sedma.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5868/sesta.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5868/peta.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5868/cetvrta.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5868/treca.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5868/druga.jpg