Navigacija
Viber X logo

XI savjetovanje hemičara, tehnologa i ekologa RS u organizaciji Tehnološkog fakulteta UNBL

Opšte

U organizaciji Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci u periodu 18-19. novembra 2016. godine u hotelu „Kardial“ u Banji Vrućici održano je tradicionalno XI savjetovanje hemičara, tehnologa i ekologa Republike Srpske.

Riječ je o jednoj od najprepoznatljivijih  međunarodnih naučnih konferencija na našim prostorima  koja iz godine u godinu okuplja eminentne naučnike i istraživače iz oblasti hemije, tehnologije i ekologije.

Ove godine zabilježena je rekordna masovnost skupa sa preko 360 prijavljenih učesnika (iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Mađarske, Grčke, Portugala, Australije i Albanije) i preko 150 prijavljenih naučnih, stručnih i preglednih radova.

Brojne učesnike i  goste pozdravili su tom prilikom dekan Fakulteta prof. dr Ljiljana Vukić, prodekan za naučno istraživački rad docent dr Borislav Malinović i akademik Dragoljub Mirjanić, zaželivši učesnicima ugodan boravak i dobru i uspješnu saradnju.

Prisutni su mogli uživati u sjajnim plenarnim i sekcijskim izlaganjima, kao i brojnim poster prezentacijama. Nakon uspješnog radnog dijela konferencije, uslijedilo je opuštanje na gala večeri koja je održana u ugodnom ambijentu hotelskog restorana.

Više informacija o konferenciji na: http://savjetovanjetfbl.ekonferencije.com/presentation/homePresentation/406

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5951/____3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5951/_____1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5951/____5.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5951/____4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5951/____2.jpg