Navigacija
Viber X logo

Program ferijalnog rada studenata u SR Njemačkoj u 2017. godini

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Otvoren je Javni poziv u okviru Programa ferijalnog rada studenta u Saveznoj Republici Njemačkoj u 2017. godini kojim je za studente iz BiH odobrena kvota od 300 studenata, od čega se 100 mjesta odnosi na studente iz Republike Srpske.

Program koji se odvija u saradnji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, Agencije za rad i zapošljavanje BiH i Centralnog ureda za posredovanje u zapošljavanju stručne radne snage iz inostranstva Savezne agencije za rad SR Njemačke, bio bi realizovan tokom ljetnog raspusta 2017. godine.

Rok za slanje prijava je 10.01.2017. godine.

Na ovaj poziv mogu se javiti isključivo redovni studenti Univerziteta koji nisu upisani u posljednju godinu studija.

Više o ostalim uslovima,načinu podnošenja prijava, potrebnoj dokumentaciji i kriterijumima odabira kandidata možete pronaći u priloženim dokumentima, dok se za dodatna pojašnjenja možete obratiti Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske, kontakt osoba Jovana Janković (057-490- 823, jovana.djuric@zzzrs.net).

Spisak studenata, čije će prijave na osnovu navedenih kriterijuma biti odabrane i proslijeđene Saveznoj agenciji za rad SR Njemačke, biće objavljen na veb stranici Zavoda: www.zzzrs.net krajem januara 2017. godine.

ZZZRS javni poziv FERIJALNI RAD

Merkblatt - brosura

FERIJALNI RAD - dopis FAKULTETIMA

Imma FB dt-bosnisch - uvjerenje o upisu

Bewerbunbsbogen 2017 - prijavni obrazac

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6018/large_Berlin_reichstag_CP_470x313.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6018/ZAV_Logo_studomat.png