Navigacija
Viber

Trening u okviru projekta RRI tools: Set alata za odgovorno istraživanje i inovacije - 21.12.2016.

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci i Centar za promociju nauke iz Beograda organizuju 21. decembra 2016. trening RRI Tools: Set alata za odgovorno istraživanje i inovacije. 

Trening koji se realizuje u okviru projekta RRI Tools (Responsible Research and Innovation Tools,  http://www.rri-tools.eu/ ), finansiranog iz FP7 programa Evropske komisije,  biće održana u prostorijama Univerzitetskog preduzetničkog centra Univerziteta u Banjoj Luci (objekat iza zgrade Rektorata) od 10 do 15 časova.

Trening je namijenjen svim akterima u procesu naučnog istraživanja i inovacija, posebno istraživačima i doktorandima, obrazovnoj zajednici i organizacijama civilnog društva zainteresovanih za RRI ideju i apliciranje za sredstva iz evropskih fondova.

Svi zainteresovani mogu se prijavite popunjavanjem prijave na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/2MK0pe4HEIRrRNbl2  najkasnije do 19. decembra do 14 časova. 

Maksimalan broj učesnika na treningu je 25. Trening je bez kotizacije,  a za učesnike iz drugih gradova biće pokriveni putni troškovi dolaska na trening. 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na: kandjelkovic@cpn.rs i  andjela.lalovic@gmail.com

Pozivnica za RRI Tools trening_Univerzitet u Banja Luci_21.12

Program za RRI Tools trening_Univerzitet u Banja Luci_21.12.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6019/large_uni-2.jpg