Navigacija
Viber X logo

Obustavljena nastava na Univerzitetu u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Nastava na svim fakultetima/Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, obustaljena je zbog vandredne situacije nastale zbog vremenskih nepogoda, koje su načinile veliku materijalnu štetu na studentskim paviljonima I, II i III Studentskog centra ''Nikola Tesla'',  odlučeno je na današnjoj vandrednoj sjednici Proširenog kolegijuma UNIBL.

Nastava je obustavljena do 22. decembra  2017. godine.

Na sjednici je odlučeno da će Univerzitet u Banjoj Luci u narednih sedam dana u saradnji sa svim nadležnim institucijama preduzeti hitne mjere kako bi se riješiili nastali problemi.

Takođe, formiran je Štab za koordinaciju u vanrednoj situaciji povodom vremenskih nepogoda. Zadatak Štaba je da preduzme sve neophodne mjere i koordiniše rad sa svim nadležnim institucijama i organizacionim jedinicama Univerziteta u Banjoj Luci kako bi se riješio smještaj i prevoz studenata  i kako bi se sanirale nastale štete na objektima Univerziteta u Banjoj Luci i studentskim paviljonima I, II i III.

Na vanrednoj sjednici bili su prisutni i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske dr Dane Malešević, Zoran Babić, direktor JU Studentski centar „Nikola Tesla“, te predstavnici studentskih organizacija.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7208/unibl_logo_novi.png