Navigacija
Viber X logo

Profesorica Univerziteta u Mariboru boravila na Filološkom fakultetu 

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prof. dr Saša Jazbec sa Odsjeka za germanistiku Filozofskog fakulteta Univerziteta u Mariboru boravila je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci od 13. do 19. maja 2018. godine.

U okviru posjete ona je održala nekoliko predavanja studentima 3. i 4. godine na Studijskom programu njemačkog jezika i književnosti, prisustvovala zajedničkim časovima studenata 3. godine Studijskog programa engleskog jezika i književnosti i  Studijskog programa njemačkog jezika i književnosti i posjetila besplatne kurseve koje izvode studenti 4. godine Studijskog programa njemačkog jezika i književnosti. Zajedno sa studentima učestvovala je u analizi održanih časova. 

Tokom posjete dogovoreno je produbljivanje saradnje između Odsjeka za germanistiku Filozofskog fakulteta Univerziteta u Mariboru i Studijskog programa njemačkog jezika i književnosti Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Domaćin prof. Jazbec bila je prof. dr Sanja Radanović. Posjeta je realizovana u okviru programa mobilnosti nastavnog osoblja programa Erazmus+. 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7694/sa%C5%A1a-jazbec__1_.jpeg
  • /uploads/attachment/vest/7694/sa%C5%A1a-jazbec__1_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7694/sa%C5%A1a-jazbec__2_.jpeg
  • /uploads/attachment/vest/7694/sa%C5%A1a-jazbec__2_.jpg