Navigacija
Viber X logo

Workshop "Next generation communication technologies and services"

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Workshop "Next generation communication technologies and services" biće održan  2. i 3. jula 2018. godine u Banjoj Luci.

Događaj je otvorenog tipa, a okuplja ugledne predavače iz različitih oblasti vezanih za komunikacione tehnologije i sisteme nove generacije: inovativne metode obrade signala, sigurnost i pouzdanost u prenosu informacija, Internet of Things umrežavanje, te aktuelne koncepte u savremenim komunikacionim mrežama.

Organizovaće se i okrugli sto sa ciljem da se analiziraju mogućnosti zajedničkih projekata i uspostavljanja dugoročne saradnje između fakulteta i industrije. Doktoranti i mladi istraživači će imati priliku da drugog dana prezentuju svoje projektne aktivnosti. 

Želja organzatora ovog događaja je da prisustvom renomiranih predavača omoguće  širokom krugu publike da saznaju najaktuelnije informacije vezane za nove komunikacione tehnologije.

Drugi dan je predviđen  za prezentacije projekata i istraživačkih rezultata, pa je i to povod da pozovete vaše doktorante i mlade istraživače da uzmu učešće i predstave svoje aktivnosti.

Organizator je Eleektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, a koorganizatori su  IEEE BiH sekcija i IEEE Communication Society – Serbia and Montenegro Chapter.

Događaj je besplatan, a registrovati se možete ovdje.

Za dodatne informacije pogledajte: http://ngntech-workshop.etfbl.net/index.html.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7795/%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE2.png