Navigacija
Viber X logo

Održan sastanak koordinatora Alumni centra

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na sastanku koordinatora  Alumni centra Univerziteta u Banjoj Luci, 5. jula 2018. godine, razmotren je Akcioni plan i predstojeće aktivnosti na polju promocije ovog centra.

Na sastanku u prostorijama Rektorata, prof. dr Goran Latinović, prorektor na naučnoistraživački rad i razvoj Univerziteta,  pozdravio je prisutne, predstavio misiju i ciljeve Alumni centra, te ukazao na obaveze koordinatora Alumni centra.

Đorđe Stojisavljević, ma, viši stručni saradnik – programer prezentovao je aplikaciju centra (alumni.unibl.org), ali i objasnio proces registracije članova.

Inače,  sastank je organizovala Kancelarija prorektora za naučnositraživački rad i razvoj Univerziteta u saradnji sa Univerzitetskim računarskim centrom.

Centar ima za cilj da poveže sve one  koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na našem Univerzitetum. Upravo će oni na ovaj način uspotaviti i održati vezu sa sa fakultetom i Univerzitetom u Banjoj Luci. Takođe cilj je da se ostvari saradnja sa institucijama u kojim su bivši studenti zaposleni, i da se organizuju okrugli stolovi i  sl, a sve to na obostranu korist i zadovoljstvo.

U Alumni centar mogu se učlaniti svi koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7859/slika2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7859/slika4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7859/slika1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7859/slika3.jpg