Navigacija
Viber X logo

Predstavnici Univerziteta na interaktivnoj radionici

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Predstavnici Univerziteta u Banjoj Luci, učestvovali su na radionici Korišćenje informacione i komunikacione tehnologije u nastavi stranih jezika, održanoj 2. i 3. novembra 2018. godine na Filiozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Predavači na ovoj dvodnevnoj interaktivnoj radionici, koja je dio projekta ICT-REV (2016-2019), bile su Polin Ernest (Pauline Ernest), Sara Haiser (Sarah Heiser) i Džeki Robins (Jackie Robbins), a putem Skajpa predavanja su držale i Margit Huber (Margit Huber) iz ECML-a u Gracu i Armine Vahanjan (Armine Vahanyan) sa Jermenskog državnog pedagoškog univerziteta.

Univerzitet u Banjoj Luci predstavljale su prof. dr Željka Babić, prof. dr Sanja Josifović-Elezović i mr Svetlana Mitić sa Filološkog fakulteta, mr Sanja Maglov sa Mašinskog fakulteta i mr Jelena Pažin, sa Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta.

Ovo je druga radionica koju je organizovao Evropski centar za moderne jezike iz Graca na kojoj su učestvovali predstavnici našeg univerziteta, koja predstavlja nastavak uspješne međunarodne saradnje i promociju kontinuiranog cjeloživotnog obrazovanja. Na radionici su predstavljeni načini korišćenja alata koje ima ECML u nastavi stranih jezika od predškolskog do univerzitetskog nivoa

Ova radionica je održana u  organizaciji Odsjeka za anglistiku Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Društva anglista u Bosni i Hercegovini i Evropskog centra za moderne jezika (ECML).
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8190/seminar__3_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8190/seminar__1_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8190/seminar__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8190/seminar__4_.JPG