Navigacija
Viber X logo

Konferenciji o radijaciji u različitim poljima istraživanja

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Međunarodna Konferencija o radijaciji u različitim poljima istraživanja (RAD 2019) biće održana od 10. do 14. juna 2019. godine u hotelu Hunguest Hotel Sun Resort u Herceg Novom.

Konferencije RAD okupljaju ljude iz različitih polja istraživanja (prirodne nauke, medicina, zaštita životne sredine, inženjering i sl.) i predstavlja pravi izbor za biologe, hemičare, fizičare, doktore medicine, stručnjake za zaštitu životne sredine, elektro-inženjere, i mnoge druge koji su stručno povezani sa jonizujućim i nejonizujućim zračenjem, a i drugim oblastima vezanim za radijaciju.

''Iako je iz istorijskih razloga jedino radijacija u nazivu Konferencije, oblasti istraživanja koja su predstavljena na konferencijama su raznovrsna. Ukoliko pogledate spisak tema za Konferenciju vjerujemo da ćete pronaći bitne teme vezane za vaše naučno zanimanje. Podstičemo i one čiji rad možda nije direktno povezan sa pomenutim temama da pošalju sažetke naučnih članaka i tako učestvuju na Konferenciji RAD 2019. Takođe možete učestvovati i bez slanja apstrakata'', naveli su organizatori ovog događaja koji se organizuje sedmi put.

Spisak tema za ovu  konferenciju nalazi se na ovom linku.

Prijave
 
Apstrakte koji imaju do 3 000 karaktera (sa razmacima), bez grafika, jednačina, tabela i referenci, možete prijaviti preko apstrakt portala: www.rad2019.radconference.org/abstracts.php 

Smještaj i prevoz

Osnovne informacije o mogućnostima putovanja do Herceg Novog možete pronaći na sljedećoj stranici: www.rad2019.rad-conference.org/travel.php, dok se informacije o smještaju mogu pronaći na:  www.rad2019.rad-conference.org/accommodation.php.

Kako je igledala prošlogodišnja konferencija, možete pogledati ovdje
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8343/%D0%A0%D0%90%D0%94_%D0%9A%D0%9E%D0%9D%D0%A4.jpg